خوش آمدید ، این نخستین بازدید شماست ؟ جهت ثبت نام بر روی دکمه رو به رو کلیک کنید

پسوریازیس مسری نیست، آما آگاهی فرد به فرد انتقال می یابد. پنهان شدن کافی است. زندگی کنید!

کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
  1. #1


    تاریخ عضویت
    Oct 2013
    جنسیت
    مرد
    سن
    27
    وضعیت تاهل
    متاهل
    ساکن
    تهران
    آشنا با پسو از سال
    1374
    شدت پسوریازیس
    متوسط
    شیوه درمان
    همه چی
    شغل , تخصص
    شبكه
    اخلاق و روحیه
    !
    میزان امتیاز
    18
    قدرت امتیاز دهی
    1
    نوشته ها
    44
    پسندیده
    303
    مورد پسند: 301
    یاد شده
    در 2 پست
    برچسب زده شده
    در 0 تاپیک

    صدفک رژیم غذایی و پسوریازیس (تاثیر تغذیه در درمان و کنترل)

    دوستان گرامی و علاقه مندان به رژیم غذایی برای درمان پسوریازیس و کسانی که اطلاعاتی در مورد تغذیه میخواهند حتما این سه فایل را دریافت و حتما به این توصیه ها توجه کنید مطالبی مفید و فکر میکنم تمام اطلاعاتی که یک شخص پسوریازیسی باید در مورد تغذیه بداند در اینجا ذکر شده است

    1.فایل رژیم غذایی با دستور العمل
    http://up.vbiran.ir/uploads/01_24818138515878110065.zip

    2.حقایقی در مورد تغذیه و پسوریازیس
    http://up.vbiran.ir/uploads/12_43187138515878129793.zip

    3.پسوریازیس و تغذیه
    http://up.vbiran.ir/uploads/23_1905713851587812061.zip

  2. 7 کاربر پست mustafa عزیز را پسندیده اند .


  3. #2

    MOSI آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    جنسیت
    مرد
    وضعیت تاهل
    متاهل
    ساکن
    تهران
    شدت پسوریازیس
    متوسط
    میزان امتیاز
    106
    قدرت امتیاز دهی
    1
    نوشته ها
    75
    پسندیده
    542
    مورد پسند: 423
    یاد شده
    در 2 پست
    برچسب زده شده
    در 0 تاپیک










    شاه توت
    توت فرنگى
    تمشك
    ...
    اين ميوه ها به خاطر ميزان قابل توجه انتى اكسيدانهاى موجود در خود ، باعث بهبود عملكرد سيستم ايمنى گشته و در نهايت موجب كنترل بيمارى ميشود ...

    خوشمزه هم كه هستند ، پس حتما در رژيم روزانه خود كمى از اين ميوه ها استفاده كنيم


  4. 7 کاربر پست MOSI عزیز را پسندیده اند .


  5. #3
    aida
    رژيم براي پسوريازيس

    مواد لازم:
    علاقه قدري

    طرز تهيه:
    متابوليسم اسيد هاي چرب ضروري EFAs در پوست افراد مبتلا به پسوريازيس غير طبيعي است . توليد EPA و DHA يعني اسيد هاي چرب امگا 3 كه از اسيد لينولنيك رژيم غذايي ساخته مي شوندمختل مي باشد , بنابر اين , مصرف مرتب ماهي هاي غني از EPA و DHA مي تواند مفيد باشد, رژيم غذايي همچنين بايد حاوي مقدار كمي از چربي هاي اشباع و هيدروژنه باشد , در برخي افراد , رژيم هاي گياهخواري در بهبود پسوريازيس مفيد است , در اين رژيم ها ميزان پروتئين پايين بوده ( پروتئين مي تواند شرايط را تشديد كند ) و ميزان اسيد هاي چرب ضروري بالاست, از انجا كه حساسيت هاي غذايي موجب بدتر شدن پسوريازيس مي شود , بايد اين حساسيت راشناسايي نمود , بعضي از افراد با رژيم هاي دقيق حذفي درمان مي شوند , در برخي از بيماران الكل مي تواند پسوريازيس را تشديد كند .
    ريز مغذي ها :ماده مغذي : اسيد هاي چرب امگا 3 مقدار سفارش شده روزانه : بين 1 تا1.5 گرم , EPA و DHA به صورت كپسول روغن ماهي ملاحظات : موجبكاهش تقسيم سلول هاي پوستي و التهاب مي شود , از پمادهاي پوستي حاوي EPA نيز مي توان براي قسمت هاي درگير استفاده نمود , همراه با حداقل IU 100 ويتامين E مصرف شود .

    ماده مغذي : سلنيم مقدار سفارش شده روزانه : حدود 200 ميكروگرم سلنيم و50 ميلي گرم روي ملاحظات : ميزان سلنيم افراد مبتلا به پسوريازيس اغلب پايين است ,مكمل هاي روي و سلنيم مي تواند التهاب , خارش و قرمزي پوست را كاهش دهد , هنگامي كه اين مواد مغذي در قالب پماد سلنيم و اكسيد روي , به صورت موضعي به كار رود , باز هم مي تواند مؤثر واقع شود .

    ماده مغذي : ويتامين D و ويتامين A مقدار سفارش شده روزانه : حدود 8000 ميكروگرمويتامين A و 20 ميكرو گرم ويتامين D ملاحظات : ويتامين هاي A و D نقش اصلي در تنظيم و كنترل رشد سلول هاي پوستي دارند و مكمل ياري با آنها مي تواند به درمان پسوريازيس كمك كند , كلسي تريول يعني شكل فعال ويتامين D3 در هر دو درمان موضعي و خوراكي مؤثر است, پمادهاي پوستي حاوي ويتامين هاي A و D را مي توان مستقيما بر روي پلاك هاي پسوريازيس استفاده نمود , مقادير بالاي ويتامين A بايدتنها تحت نظر پزشك مصرف شود
    .

  6. 5 کاربر پست aida عزیز را پسندیده اند .


  7. #4


    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    جنسیت
    اعلام نشده
    وضعیت تاهل
    متاهل
    شدت پسوریازیس
    ندارم
    میزان امتیاز
    69
    قدرت امتیاز دهی
    1
    نوشته ها
    107
    پسندیده
    856
    مورد پسند: 896
    یاد شده
    در 2 پست
    برچسب زده شده
    در 0 تاپیک
    نوشته های وبلاگ
    1
    غذاهایی که نباید در بهار مصرف کرد


    استاد دانشکده طب سنتی تهران گفت: مصرف خوراکیهاى لطیف مثل گوشت پرندگان، تخم مرغ آبپز عسلی و نوشیدن شربتهای خنک مثل شربت غوره، انار و سکنجبین در فصل بهار توصیه میشود. غلامرضا کردافشاری در مورد توصیه های فصل بهار از دیدگاه طب سنتی گفت: بهار بهترین و معتدل ترین فصل در میان فصول چهارگانه است. هوا در بهار به تدریج گرم می شود و سرمای زمستان تحلیل می رود. وی ادامه داد: مزاج بهار گرم و تر است و گرما و رطوبت برای حفظ سلامتی لازم و ملزوم یکدیگرند.در فصل زمستان به علت سرما، مواد زاید در بدن منجمد شده و باقی می مانند و در بهار که هوا کم کم گرم می شود، این مواد زائد به تدریج ذوب شده و به حرکت در می آیند. کردافشاری تصریح کرد: به همین دلیل بیماری های قدیمی دوباره در زمستان قد علم می کنند و اگر عضوی از بدن ضعیف باشد، مواد زائد به آن حمله کرده و در آن تجمع پیدا می کنند.گاهی نیز مواد اضافی به سمت پوست هجوم می آورند تا بلکه از آنجا راهی برای خروج بیابند. این متخصص طب سنتی گفت: به همین دلیل بروز دمل ها و جوشهای پوستی در این فصل شدت می یابد. بنابراین اطبای طب سنتی توصیه می کنند که قبل از اینکه این مواد اضافی برای بدن مشکلی ایجاد کنند، بهتر است که راه خروج آنها از بدن باز شود
    راههای دفع سموم بدن در فصل بهار
    وی ادامه داد: راه های متعددی برای خروج مواد اضافی و پاکسازی بدن وجود دارد. یکی از مهمترین این راه ها، دفع آنها از طریق مدفوع است.بنابراین در کسی که دفع مدفوع به خوبی صورت نمی گیرد و دچار یبوست است، مواد اضافی راه مناسبی برای دفع ندارند و در نتیجه در بدن تجمع می یابند. استاد دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: برای برطرف کردن یبوست، مصرف مواد غذایی ملین مانند آلو، تمرهندی، هویج، مویز و انجیر مناسب است و استفاده از داروهای مسهل مانند فلوس نیز تحت نظر پزشک طب سنتی به پاکسازی بدن از مواد زائد کمک می کند.
    پرهیزات غذایی در فصل بهار
    این متخصص طب سنتی در مورد اینکه در فصل بهار باید از مصرف چه غذاهایی پرهیز کرد گفت: مصرف زیاد گوشت باعث افزایش گرمی و رطوبت در بدن می شود و چون مزاج فصل بهار هم گرم و تر است، مصرف بیش از حد گوشت باعث ایجاد بیماری در بدن میشود. وی ادامه داد: همچنین بهتر است در فصل بهار از خوردن غذاهاى شور و غلیظ مانند کله پاچه، گوشت گاو، خامه و ماست ترش پرهیز کرد. این استاد دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: غذاهای کنسروی، مانده و پرخوری نیز در این فصل بسیار مضر است.
    توصیه های غذایی در بهار
    کردافشاری افزود: علمای طب سنتی عقیده دارند که در فصل بهار باید به تلطیف غذا پرداخت. تلطیف غذا ممکن است در ذهن این معنی را ایجاد کند که باید غذایی خورده شود که از آن خون رقیق تولید شود. یا ممکن است کسی با شنیدن این کلمه فکر کند که باید غذای کمتری در این فصل مصرف کرد در حالی که مقصود از تلطیف غذا هیچ کدام از دو معنی فوق نیست. وی ادامه داد: غذاهایی که خون رقیق در بدن تولید می کنند، اغلب طبیعت گرم دارند و مصرف غذاهای با طبیعت گرم در این فصل مناسب نیست بلکه باید غذاهای غلیظ و با طبیعت سرد مصرف شود، تا هیجان و رقت اخلاط و مواد را تعدیل کند. این متخصص طب سنتی تصریح کرد: همچنین گرسنگی باعث تحریک بیشتر اخلاط می شود. پس کم کردن مقدار غذا نیز در بهار صحیح نیست. اما منظور از تلطیف غذا این است که غذایی خورده شود که هر چند از لحاظ مقدار زیاد است اما ارزش غذایی کمی دارد؛ مثل میوه ها و سبزیجات. کردافشاری تصریح کرد: در واقع باید با مصرف مقدار زیاد غذا با ارزش غذایی (کالری) کم، دستگاه گوارش را فریب داد و سرگرم کرد تا خیال کند که غذای زیادی مصرف شده ولی در واقع مواد زیادی وارد عروق نشود و به هیجان اخلاط و مواد نیفزاید. استاد دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: بنابراین باید به طبیعت فرصت داد که مواد اضافه را آماده کرده و از بدن دفع کند. مصرف خوراکیهاى لطیف مثل گوشت پرندگان و تخم مرغ آبپز عسلی و نوشیدن شربتهای خنک مثل شربت غوره، انار و سکنجبین در این فصل توصیه می شود. به نقل از فارس

  8. 4 کاربر پست AZIN عزیز را پسندیده اند .


  9. #5


    تاریخ عضویت
    Sep 2017
    جنسیت
    مرد
    وضعیت تاهل
    مجرد
    شدت پسوریازیس
    ضعیف
    اخلاق و روحیه
    !
    میزان امتیاز
    1
    قدرت امتیاز دهی
    1
    نوشته ها
    6
    پسندیده
    0
    مورد پسند: 0
    یاد شده
    در 0 پست
    برچسب زده شده
    در 0 تاپیک
    نقل قول نوشته اصلی توسط AZIN نمایش پست ها
    غذاهایی که نباید در بهار مصرف کرد استاد دانشکده طب سنتی تهران گفت: مصرف خوراکیهاى لطیف مثل گوشت پرندگان، تخم مرغ آبپز عسلی و نوشیدن شربتهای خنک مثل شربت غوره، انار و سکنجبین در فصل بهار توصیه میشود. غلامرضا کردافشاری در مورد توصیه های فصل بهار از دیدگاه طب سنتی گفت: بهار بهترین و معتدل ترین فصل در میان فصول چهارگانه است. هوا در بهار به تدریج گرم می شود و سرمای زمستان تحلیل می رود. وی ادامه داد: مزاج بهار گرم و تر است و گرما و رطوبت برای حفظ سلامتی لازم و ملزوم یکدیگرند.در فصل زمستان به علت سرما، مواد زاید در بدن منجمد شده و باقی می مانند و در بهار که هوا کم کم گرم می شود، این مواد زائد به تدریج ذوب شده و به حرکت در می آیند. کردافشاری تصریح کرد: به همین دلیل بیماری های قدیمی دوباره در زمستان قد علم می کنند و اگر عضوی از بدن ضعیف باشد، مواد زائد به آن حمله کرده و در آن تجمع پیدا می کنند.گاهی نیز مواد اضافی به سمت پوست هجوم می آورند تا بلکه از آنجا راهی برای خروج بیابند. این متخصص طب سنتی گفت: به همین دلیل بروز دمل ها و جوشهای پوستی در این فصل شدت می یابد. بنابراین اطبای طب سنتی توصیه می کنند که قبل از اینکه این مواد اضافی برای بدن مشکلی ایجاد کنند، بهتر است که راه خروج آنها از بدن باز شود راههای دفع سموم بدن در فصل بهار وی ادامه داد: راه های متعددی برای خروج مواد اضافی و پاکسازی بدن وجود دارد. یکی از مهمترین این راه ها، دفع آنها از طریق مدفوع است.بنابراین در کسی که دفع مدفوع به خوبی صورت نمی گیرد و دچار یبوست است، مواد اضافی راه مناسبی برای دفع ندارند و در نتیجه در بدن تجمع می یابند. استاد دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: برای برطرف کردن یبوست، مصرف مواد غذایی ملین مانند آلو، تمرهندی، هویج، مویز و انجیر مناسب است و استفاده از داروهای مسهل مانند فلوس نیز تحت نظر پزشک طب سنتی به پاکسازی بدن از مواد زائد کمک می کند. پرهیزات غذایی در فصل بهار این متخصص طب سنتی در مورد اینکه در فصل بهار باید از مصرف چه غذاهایی پرهیز کرد گفت: مصرف زیاد گوشت باعث افزایش گرمی و رطوبت در بدن می شود و چون مزاج فصل بهار هم گرم و تر است، مصرف بیش از حد گوشت باعث ایجاد بیماری در بدن میشود. وی ادامه داد: همچنین بهتر است در فصل بهار از خوردن غذاهاى شور و غلیظ مانند کله پاچه، گوشت گاو، خامه و ماست ترش پرهیز کرد. این استاد دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: غذاهای کنسروی، مانده و پرخوری نیز در این فصل بسیار مضر است. توصیه های غذایی در بهار کردافشاری افزود: علمای طب سنتی عقیده دارند که در فصل بهار باید به تلطیف غذا پرداخت. تلطیف غذا ممکن است در ذهن این معنی را ایجاد کند که باید غذایی خورده شود که از آن خون رقیق تولید شود. یا ممکن است کسی با شنیدن این کلمه فکر کند که باید غذای کمتری در این فصل مصرف کرد در حالی که مقصود از تلطیف غذا هیچ کدام از دو معنی فوق نیست. وی ادامه داد: غذاهایی که خون رقیق در بدن تولید می کنند، اغلب طبیعت گرم دارند و مصرف غذاهای با طبیعت گرم در این فصل مناسب نیست بلکه باید غذاهای غلیظ و با طبیعت سرد مصرف شود، تا هیجان و رقت اخلاط و مواد را تعدیل کند. این متخصص طب سنتی تصریح کرد: همچنین گرسنگی باعث تحریک بیشتر اخلاط می شود. پس کم کردن مقدار غذا نیز در بهار صحیح نیست. اما منظور از تلطیف غذا این است که غذایی خورده شود که هر چند از لحاظ مقدار زیاد است اما ارزش غذایی کمی دارد؛ مثل میوه ها و سبزیجات. کردافشاری تصریح کرد: در واقع باید با مصرف مقدار زیاد غذا با ارزش غذایی (کالری) کم، دستگاه گوارش را فریب داد و سرگرم کرد تا خیال کند که غذای زیادی مصرف شده ولی در واقع مواد زیادی وارد عروق نشود و به هیجان اخلاط و مواد نیفزاید. استاد دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: بنابراین باید به طبیعت فرصت داد که مواد اضافه را آماده کرده و از بدن دفع کند. مصرف خوراکیهاى لطیف مثل گوشت پرندگان و تخم مرغ آبپز عسلی و نوشیدن شربتهای خنک مثل شربت غوره، انار و سکنجبین در این فصل توصیه می شود. به نقل از فارس
    🌸🌸 Nến thơm Thần Tài - Phật Thủ - Hoa Sen
    🎆🎆Thắp Sáng Tài Vận - May Mắn Cả Năm
    🌼🌼Năm Mậu Tuất sắp đến, Ban thờ nên có một cặp Nến Phật Thủ phong thủy, một cặp nến Thần Tài Hoa Sen không chỉ hoàn thiện ngũ hành âm dương mà còn mang đến không khí Tết ấm cúng, cầu chúc một năm may mắn, phát tài.
    Sản Phẩm:
    Trọng lượng:
    💰💰 Hoa Sen Thần Tài: 1kg/bộ (Giá 250k)
    🌱🌱 Phật thủ: 1,4kg/cặp (Giá 230k)
    🌸🌸 Hoa Sen: 1kg/cặp (Giá 160k)
    👉 Nến có thời gian cháy khoảng 60-72h(tương đương khoảng 3 ngày)
    👉 Khi thắp nến tỏa mùi thơm giống mùi hương Phật thủ
    👉 Tim nến được làm từ sợi bông tự nhiên không có chì và không độc hại
    Có giá sĩ > 5 cặp
    Liên hệ: 0902.363.000
    Facebook: https://www.facebook.com/dochungtet/
    Shopee: https://shopee.vn/N%E1%BA%BFn-Th%E1%...2045.819526963
    Địa chỉ: 97/101 Trần Hưng Đạo P6 Q5 HCM


 

 

موضوعات مشابه

  1. راه حل هایی برای افزایش اثر بخشی داروهای مالیدنی
    توسط YASER در انجمن داروهای موضعی و ترکیبی - Topical Treatments
    پاسخ: 12
    آخرين نوشته: 02-11-2017, 10:20
  2. رژیم های غذایی مفید برای پسوریازیس
    توسط YASER در انجمن پسوریازیس و تغذیه - Psoriasis & Food
    پاسخ: 6
    آخرين نوشته: 14-05-2015, 03:51
  3. پاسخ: 1
    آخرين نوشته: 29-04-2014, 10:07
  4. روغن های اصلی چه روغن هایی هستند؟
    توسط fatemeh در انجمن درمانهای سنتی و گیاهی - Traditional & Herbal Treatments
    پاسخ: 0
    آخرين نوشته: 31-01-2014, 17:28
  5. عصاره گیاه دارویی ماتریکاریا (بهبود پسوریازیس و اگزما)
    توسط eman در انجمن درمانهای سنتی و گیاهی - Traditional & Herbal Treatments
    پاسخ: 2
    آخرين نوشته: 08-11-2013, 08:52

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •