خوش آمدید ، این نخستین بازدید شماست ؟ جهت ثبت نام بر روی دکمه رو به رو کلیک کنید

پسوریازیس مسری نیست، آما آگاهی فرد به فرد انتقال می یابد. پنهان شدن کافی است. زندگی کنید!

کاربران برچسب زده شده

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
  1. #1
    مدیر کل انجمن
    YASER آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    جنسیت
    مرد
    سن
    35
    وضعیت تاهل
    متاهل
    ساکن
    طهران قدیم
    آشنا با پسو از سال
    1384
    شدت پسوریازیس
    ندارم
    شیوه درمان
    بیولوژیک
    شاخص PASI
    00.00
    پزشک معالج
    پروین منصوری
    علایق
    هیجان...
    میزان امتیاز
    70
    قدرت امتیاز دهی
    1
    نوشته ها
    274
    پسندیده
    1,105
    مورد پسند: 1,565
    یاد شده
    در 1 پست
    برچسب زده شده
    در 0 تاپیک
    نوشته های وبلاگ
    2

    Exclamation خوراکی های مضر و تحریک کننده

    خوراکی های مضر و تحریک کننده

  2. 5 کاربر پست YASER عزیز را پسندیده اند .


  3. #2
    aida
    بسیاری از دانشمندان نقش سیستم ایمنی را در این بیماری دخیل می دانند برای پاسخ به مهاجمان خارجی، نیاز به تعادل بین سلول های T-helper1 و T-helper2 می باشد ومواد غذایی مانند ( چربی های ترانس، غذاهای فراوری شده، الکل، کمبود خواب، عدم فعالیت فیزیکی، استرس، جیوه و سایر فلزات سنگین ) سبب بر هم خوردن این تعادل می شود این سلول ها از ماده پروتئینی به نام سیتوکین ها ساخته می شوند این سیتوکین ها سبب التهاب می شوند و تولید بیش از حد ملکول سیتوکین های کوچک منجر هدایت تهاجم و التهاب از ارگان یا سیستم های بدن است در مغز تولید بیش از حد سیتوکین ها منجر به تغییرات رفتاری می شود و بی درنگ سبب افسردگی، اضطراب یا بی اشتهایی شوند تولید بیش از حد سیتوکین ها می تواند سبب خستگی و نقش مهمی در علائم پسوریازیس دارند ولی این سیتوکین ها را می توان با تغذیه مناسب کنترل کرد. مواد غذایی که تولید سیتوکین ها را زیاد و علائم پسوریازیس را بدتر می کنند عبارتند از ( گوشت قرمز مخصوصاً نوع کبابی، سوسیس ) لذا از خوردن آنها اجتناب کنید ماهی سطح سیتوکین ها را افزایش نمی دهد ولی مشکل این است که بسیاری از ماهی ها با جیوه آلوده هستند مگر در مواردی که شما مطمئن شوید ماهی عاری از جیوه است هفته ای دو بار ماهی بدون جیوه استفاده کنید. شیر نیز سبب افزایش سیتوکین ها می شود .

    قهوه: کافئین باعث تولید سایتوکین ها و منجر به التهاب می شود.
    گلوتن ( گندم، جودوسر، جو ) سبب التهاب می شود و بسیاری از افراد مبتلا به پسوریازیس به گلوتن حساسیت دارند لذا حداقل یک ماه از مصرف گلوتن خوداری کنید تا ببینید علائم کمتر می شود.
    ذرت و محصولات آن ( روغن ذرت، شربت ذرت ) تولید سیتوکین ها را افزایش می دهند.

    تخم مرغ دارای اسید آراشیدونیک است که سبب التهاب گوشت می شود اگر دوست دارید تخم مرغ بخورید فقط از سفیده آن بخورید.
    سبزیجات از خانواده تاجریزی مانند ( سیب زمینی سفید، گوجه فرنگی، فلفل، گیلاس، تنباکو و بادمجان ) سبب افزایش التهاب می شوند لذا برای یک دوره چند هفته ای از خوردن آنها اجتناب کنید و سپس به رژیم غذایی خود اضافه کنید.

    شکر عملکرد سیستم ایمنی را سرکوب می کند هشت قاشق غذاخوری شکر می تواند سیستم ایمنی بدن شما را برای کشتن میکروب ها تا 40 % درصد کاهش دهد.

    آرد سفید حاوی آلوکسان است آلوکسان یک ماده شیمیایی برای نگهداری آرد است آلوکسان باعث آسیب رادیکال های آزاد به DNA در پانکراس و سلول های بتا تولید کننده انسولین می شود کسانیکه ژنتیکی مستعد دیابت هستند نباید آرد سفید بخورند زیرا به دیابت مبتلا می شوند.
    برخی ادویه جات ، ترشیجات مانند ( فلفل، میخک، زیره، رازیانه، دارچین، فلفل قرمز، خردل، فلفل شیرین ، جوز ، پرتقال قندی ، پوست لیمو و کاری ) و چاشنی مانند ( سس مایونز، سس گوجه فرنگی، سس فلفلی، شراب، سرکه و سرکه گیاهی ) سبب التهاب بدن می شوند که باید از مصرف آنها اجتناب کرد.
    برای خلاص شدن از التهاب، برای مدت 4 – 6 هفته از خوردن غذاهای فراوری شده مانند ( غلات صبحانه ، کلوچه ، نان، کراکر ، کوکی ها و دونات ) خوداری کنید.

    الکل ممکن است عامل شروع پسوریازیس باشد زیرا سبب افزایش التهاب می شود از طرفی الکل به یک ماده سمی به نام آلدهید شکسته می شود آلدهید در ( مغز، نخاع، مفاصل، عضلات و بافت ها ) سبب ضعف، سوزش و درد عضلانی می شود.
    آجیل گردو و بادام زمینی ممکن است علائم پسوریازس را بدتر و کسانیکه این بیماری را دارند از مصرف انها اجتناب کنند.

    http://www.foodregime.com/forum/%D8%...%8C%D8%B3.html

  4. 4 کاربر پست aida عزیز را پسندیده اند .


  5. #3

    eman آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2013
    جنسیت
    مرد
    وضعیت تاهل
    متاهل
    ساکن
    شهركرد
    شدت پسوریازیس
    شدید
    شیوه درمان
    ...
    اخلاق و روحیه
    !
    میزان امتیاز
    19
    قدرت امتیاز دهی
    1
    نوشته ها
    40
    پسندیده
    41
    مورد پسند: 155
    یاد شده
    در 0 پست
    برچسب زده شده
    در 0 تاپیک
    از چه موادی پرهیز کنید؟


    افراد مبتلا به بیماری پسوریازیس باید در رژیم غذاییخود از مصرف گوشت قرمز پرهیز کنند. گوشت قرمز در بسیاری موارد موجب تشدید بیماری و پلاکهای پوستی آنها میشود. از طرفی مصرف روغن ماهی به صورت خوراکی و موضعی میتواند تاثیر زیادی در بهبود بیماری داشته باشد و از میزان دردهای مفصلی و پلاک ریزیها بکاهد. علاوه بر این، بیماران مبتلا به پسوریازیس باید مراقب باشند که مصرف دخانیات میتواند موجب تشدید بیماری در آنها شود. بنابراین به طور جدی باید از مصرف آنها خودداری کنند. درمانگران چینی مصرف خوراکیها و مواد غذایی خیلی تند و پرادویه یاغذاهای شیرين را نیز به افراد مبتلا به پسوریازیس توصیه نمیکنند.

    زندگی زیستن تنها نیست ،زندگی پاکتر از زیستن است

  6. 3 کاربر پست eman عزیز را پسندیده اند .


  7. #4


    تاریخ عضویت
    Oct 2015
    جنسیت
    مرد
    وضعیت تاهل
    متاهل
    شدت پسوریازیس
    شدید
    اخلاق و روحیه
    !
    میزان امتیاز
    1
    قدرت امتیاز دهی
    1
    نوشته ها
    2
    پسندیده
    0
    مورد پسند : 1 بار در 1 پست
    یاد شده
    در 0 پست
    برچسب زده شده
    در 0 تاپیک
    مواد نگهدارنده و پسوریازیس
    با سلام در سایت زیر لیست مواد نگهدارنده همراه با کد اختصاری آنها وجود دارد و عوارض آنها نیز ذکر شده است و در مورد اکثر این مواد گفته شده که کسانی که بعضی از بیماری ها را دارند این مواد را از رژیم غذائی خودشان حذف کنند و البته در این بیماری ها از پسوریازیس نیز نام برده شده است.
    البته این صفحه به زبان انگلیسی است.
    E numbers, food additives, preservatives, toxins, food colors, health, sulfites, citrates, sorbates, benzoates, MSG, E211, E212

  8. کاربر مقابل پست vahidsafaie عزیز را پسندیده است:


  9. #5


    تاریخ عضویت
    Aug 2018
    جنسیت
    زن
    وضعیت تاهل
    متاهل
    شدت پسوریازیس
    متوسط
    اخلاق و روحیه
    !
    میزان امتیاز
    1
    قدرت امتیاز دهی
    1
    نوشته ها
    1
    پسندیده
    0
    مورد پسند: 0
    یاد شده
    در 0 پست
    برچسب زده شده
    در 0 تاپیک
    سلام یک جا عنوان میکنید فلفل کاهش دهنده التهابه باز دراینجا عنوان میکنید که مضرره آخر ما چکار کنیم

 

 

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •